Vine a Dinosaures dels Pirineus i gaudeix de la seva oferta en activitats, exposicions i jaciments

La importància del projecte Dinosaures dels Pirineus resideix en la unificació del patrimoni paleontològic que està present a Catalunya, un dels més importants d’Europa, en què es registra l’existència dels últims dinosaures d’aquest continent.

Un dels pilars bàsics de Dinosaures dels Pirineus és la seva àmplia oferta d’activitats, exposicions i jaciments aptes per a tots els públics. Des d’activitats escolars a la Dinosfera de Coll de Nargó o al Museu de la Conca Dellà, on els nens/es podran descobrir una veritable petjada de dinosaure i aprendre la història i la geologia d’aquests.

Les exposicions són un altre dels grans atractius d’aquest projecte. En qualsevol dels seus vuit espais, podreu descobrir des de la reproducció dels dinosaures, a la història dels dinosaures que habitaven al Pirineu fa 66 milions d’anys.

De tota manera, l’excel·lència de Dinosaures dels Pirineus resideix en els seus jaciments. Podreu tenir una visita guiada per la Dinosfera on es van trobar les principals postes d’ous d’aquesta zona, o visitar el Museu de la Conca Dellà, on podreu descobrir els jaciments del Pallars Jussà: Orcau, Llau de la Costa i el Jaciment de la Posa.

Recordar-vos que Dinosaures dels Pirineus és un projecte que reuneix els principals museus de paleontologia de Catalunya, en el qual, participen l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell (ICP), el Museu de la Conca Dellà a Isona, la Dinosfera de Coll de Nargó, l’Epicentre de Tremp, el Centre d’Investigació de Fumanya, el Centre de Dinamització de Tartareu i el Centre d’Interpretació del Montsec de Meià. 

Descobreix aquests grans espais, on descobrir la vida i la història dels dinosaures. Us hi esperem!