Fes un viatge a l’època dels dinosaures a la Dinosfera de Coll de Nargó

Al mig dels Pirineus es troba la Dinosfera de Coll de Nargó, un espai on podreu descobrir moltes curiositats i conèixer noves dades sobre els dinosaures que es trobaven a la zona de Catalunya fa uns quants milions d’anys. Per la seva localització, és un lloc perfecte per a visitar mentre fem una petita escapada als Pirineus.

Us ve de gust un cap de setmana de natura i esports? O simplement voleu estar-vos en una casa rural on poder descansar dels sorolls i l’estrès de la ciutat? La regió que envolta la Dinosfera és perfecta per a qualsevol dels vostres plans, ja que, hi podeu fer una visita cultural molt atractiva tant per petits com per grans.

A Coll de Nargó s’hi va trobar l’any 2007 la posta de dinosaures més gran d’Europa, pel que la seva importància és molt rellevant en el seguit de troballes de dinosaures que hi ha a Catalunya.

Dins de la Dinosfera hi podeu trobar una exposició dividida en nou àmbits on, a través d’audiovisuals, jocs interactius, fòssils reals, rèpliques i reconstruccions, els visitants poden descobrir quin és el coneixement actual que els científics tenen sobre la reproducció d’aquests animals que fa més de 66 milions d’anys habitaven al Pirineu.