Dorm entre dinosaures al ICP

A l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) s’ofereix l’opció de descobrir tots els indrets del seu museu en plena nit. T’agradaria dormir entre dinosaures? Una activitat dirigida a nens i nenes d’entre sis i tretze anys que busquin una aventura nocturna plena de jocs i una gimcana que farà de la nit una experiència inoblidable. Un espai on descobrir els secrets de la paleontologia de la mà d’un paleontòleg i una il·lustradora científica de l’ICP que dirigiran l’activitat des de les 21h a les 9h de l’endemà.

Un circuit que compta amb una immersió al procés de fossilització i l’explicació de les característiques pròpies de les espècies extintes de mamífers i rèptils més emblemàtics. Tot seguit, una activitat amb l’objectiu de recuperar un ou de dinosaure amagat pel museu. Quan aquest joc finalitzi, el jovent podrà descobrir com és la feina d’un paleontòleg i viure de primera mà com és el treball de camp i la feina de laboratori, entre altres.

La màgica nit acaba dins dels sacs de dormir situats als peus d’un triceratop i amb una pel·lícula de temàtica paleontològica. De bon matí, i després d’un bon esmorzar, es passa la visita al laboratori de restauració i es finalitza amb una activitat sobre l’evolució dels organismes.

Una activitat que té un preu de 35 euros per nen i que inclou les activitats, un ressopó (pizza i fruita) i l’esmorzar de l’endemà (suc o làctic, brioixeria o torrades i fruita).

Els infants hauran de portar el seu sac de dormir i coixí, màrfega, roba còmode per dormir i un petit necesser amb pinta, raspall i pasta de dents.

Més informació: 93 726 17 69 o a icp.cat. Us hi esperem!