Un curs, en el qual, descobrir les valuoses col•leccions de fòssils de l’ICP i del MCNB

L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB), amb la col·laboració de l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESRCBCC), us ofereix l’oportunitat de participar en el Curs Monogràfic d’Introducció a la conservació de les col·leccions d’història natural.

Una activitat en què recorreràs i estudiaràs les valuoses col·leccions fòssils, minerals, roques, plecs d’herbari i espècimens zoològics. Un treball de conservació d’un patrimoni que ens permetrà seguir investigant en els pròxims anys.

Durant el curs, es tractaran els aspectes més rellevants de la conservació de col·leccions de ciències naturals, des de la preparació, les condicions ambientals, la prevenció de plagues, fins a les tipologies d’embalatges, entre d’altres.

En horari de 9 ha 17 h, a excepció del divendres 30, que serà de 9 ha 13 h s’impartiran aquestes sessions a càrrec dels professionals del MCNB i l’ICP i anirà dirigit a estudiants de 3r i 4t curs de Conservació i Restauració de Béns culturals, graduats, diplomats o llicenciats en conservació i Restauració de Béns culturals i professionals de l’àmbit de la conservació d’història natural. El curs serà equivalent a un ECTS de l’ESCRBCC.

Una activitat singular i de caràcter educatiu que se celebrarà en tres espais diferents: al Museu Blau (Barcelona), al Museu de l’ICP (Sabadell) i a l’Edifici ICTA-ICP (Campus de la UAB).

Per a aquells que hagin arribat fins aquí i estiguin interessats, es podran inscriure fins al 15 de juny,mitjançant correu electrònic a:inscripcions.icchn@icp.cat, indicant el seu nom i cognoms, DNI, estudis, centre d’estudis i/o de treball i telèfon de contacte.