Aquest cap de setmana, a la Dinosfera i al Museu de la Conca Dellà, portes obertes amb entrada gratuïta

cretacisuperiorpirineusao

El dissabte 3 i diumenge 4 de desembre, la Dinosfera de Coll de Nargó i el Museu de la Conca Dellà us ofereixen unes jornades de portes obertes amb entrada totalment gratuïta perquè gaudiu de les seves exposicions i els seus projectes. Els dos museus participen dins del projecte Dinosaures dels Pirineus que pretén unificar el patrimoni i els projectes d’investigació paleontològica de Catalunya.

Els horaris de l’entrada lliure seran dissabte de 11h. a 14h. i de 17 h a 19 h diumenge de 11 h. a 14 h.

Si voleu aprendre tot el que se sap actualment sobre la reproducció dels dinosaures; visiteu l’exposició de la Dinosfera. Dividida en 9 àmbits diferents, podreu veure restes fòssils d’ous i nius d’aquestes criatures, entre les quals destaquem la troballa de la posta més gran d’Europa que pertany al Titanosaure, un dels gegants de l’època. També podreu descobrir com treballen els paleontòlegs i conèixer quin és el procés per gestionar una troballa.

Al Museu de la Conca Dellà  podreu descobrir com era la vida dels dinosaures dels Pirineus fa 66 milions d’anys i en quin entorn vivien. Tot això, a través de restes fòssils exposades que expliquen com va ser la vida d’aquestes criatures.

Dinosaures dels Pirineus vol oferir al visitant una experiència diferent. Cada un dels museus presents a la xarxa aporten un coneixement propi, i per tant, tots junts construeixen una mateixa exposició que reconstrueix el passat de fa 66 milions d’anys a Catalunya.

Si us agrada el món dels dinosaures i us desparta la curiositat la paleontologia; no ho dubteu, aquest cap de setmana podeu venir a visitar de forma gratuïta dues de les exposicions de Dinosaures dels Pirineus. Us hi esperem!